Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens
Faysal Elkoca
Faysal Elkoca

”MUTLU VE UMUTLU”

”MUTLU VE UMUTLU”

Kendi saha ve seyircisinin önünde karşılaştığı Kasımpaşa müsabakasından 1 puan alan Yeni Malatyaspor, haftayı 2 puan kayıpla kapattı.! Kasımpaşa müsabakasına önemli 3 eksikle (chebake, Adem Büyük ve Butaib) çıkan Yeni Malatyaspor, müsabakanın hemen başında öne geçmesine rağmen, skoru koruyamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı. Oynadığı futbol ile beraberliğe razı olan yeni Malatyaspor, haftayı 27 puan ile tamamladı. Klasman sıralamasında alt sıralarda mücadele eden takımların haftayı puanlarla kapatması, ilerleyen haftalarda küme düşme potasında çok çetin bir yarışın olacağını gösterdi. Her takımın, her takımı yenebilecek güce sahip olması, ligin altında ve üstünde nelerin olabileceğini kestirmek, hakikaten imkansız hale geldi!

2-3 hafta puan alamayan takımın küme düşme potasına gireceği, artık kesin gibi..! Ligin 9. sırasında 27 puana sahip olan takımı Yeni Malatyaspor ile ligin 17.sırasında 19 puana sahip olan takımı Osmanlıspor arasında 8 puan fark var. Yani ligin 9.sırasında bulunan takım ile 17.sırada bulunan takım arasında ciddi manada tehlike çanları çalmaya devam ediyor! Kısacası buralarda lig yeni başlıyor..! Alttaki de üstteki de rahat değil..!

Yeni Malatyaspor’un en önemli avantajı, alttaki takımlar ile sahasında maçlarının olması..! Karabük, G.Birliği, Alanya, Akhisar ve ligin son haftası Kayserispor müsabakası..! Bu müsabakaların 4’ünü kazanması, ligde kalacağı demektir..!

Ayrıca Yeni Malatyaspor’un son haftalarda başlayan form düşüklüğü, başımıza ciddi manada dertler açacağı aşikardır! Adem Büyük’ün, Butab’in, Azubuke’nin, Pereira’nın, Eren Tozlu’nun hatta hatta Teknik direktör Erol Bulut’un form düşüklüğü, Yeni Malatyaspor’u, düşüşe itebilir..! Biran önce, bu düşüşün önüne geçilmelidir!

Yeni Malatyaspor’un, kalan maçlardaki deplasman fikstürü hakikaten çok zor! Sırası ile Bursaspor, Konyaspor, Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Göztepe ve Galatasaray..!

Tabi ki de diğer takımlarda bu zorlu fikstürden kaçamayacaklar! Onlarda bu rakipler ile karşılaşacaklar..!

Şahsi fikrim, bizi buralara getiren rakiplerimiz, tekrar görevlerini yaparak, bizi ligde tutacaklardır diye düşünüyorum..!

Gelinen noktada yeni Malatyaspor yönetim kurulu, takımlarının oynadığı futboldan ve kazandığı puanlardan dolayı mutlular. Ayrıca, oynayacakları müsabakalardan da umutlular..! Yani yönetim kurulu, takımın bu sezon hedefine varacağına yürekten inanmışlar..!

Yeni Malatyaspor’un, kendi sahasında oynayacağı önemli 4 müsabakadan kaybedeceği puan veya puanlar, ligin son düdüğüne kadar bize, kabusu yaşatır diye düşünüyorum. Bu kabusu yaşamamak ve rakiplerin ne yapacağını merak etmemek için, içerideki bu 4 maçı kayıpsız geçmemiz, kaçınılmazdır diye düşünüyorum.

Bu vesile ile, bu hafta sonu başlayacak zorlu deplasmanların ilki olan Bursaspor müsabakasında Yeni Malatyaspor’a başarılar dilerim.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini