Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmenin üzüntüsünü yaşıyor. Maçta Volkan Demirel’in penaltı öncesi su içmesi ve kullandığı kötü penaltı sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor…

Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma süresi 2-2 biten karşılaşma sonrası finali belirleyecek takımı penaltı atışları belirleyecekti. ilk karşılaşma da 2-2 bitince maç penaltı atışlarına kaldı. Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe arasında süren penaltı atışları sırasından Volkan Demirel’in her penaltı öncesi kale arkasına giderek su içmesi dikkatlerden kaçmadı. Maçta çok kötü bir penaltı kullanan tecrübeli kaleci sosyal medyanın da gündemine oturdu. Maç sonrası çok üzgün olan Volkan Demirel kimseyle görüşmek istemedi.

Volkan Demirel’in, Medipol Başakşehir’in her penaltı atması öncesinde su içesi durumunu yakın çevresine “Penaltı atışları öncesi su içmek yıllardır yaptığım bir uğurum” şeklinde açıkladığı öğrenildi. Uğur denemesi için her penaltı öncesi su içen Volkan Demirel’in kullnadığı kötü penaltıda sosyal medyada çok konuşuldu. Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olduğu gözlenen ve kimseyle görüşmek istemediğini söyleyen Volkan’ın kaçırdığı penaltıyla da ilgili kısa bir değerlendirmesi oldu.

Volkan bu durumu ise “Antrenmanlarda zaman zaman penaltı çalışıyorum. Bu atışlarda başarılı da oluyorum. Kaçırdığıma çok şaşırdım” şeklinde açıkladı.

Penaltı atışları sonrası Medipol Başakşehir Fenerbahçeyi Ziraat Türkiye Kupası!ndan eleyerek Finalde Konyaspor’u rakibi oldu. Eline kadar gelen fırsatı kaçıran Fenerbahçe’de ise futbolcuların çok üzgün olduğu öğrenildi…

(Hürriyet)