Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Naci Ay’dan İTO Seçimleri Öncesi Birlik ve Destek Çağrısı

Naci Ay’dan İTO Seçimleri Öncesi Birlik ve Destek Çağrısı İstanbul

Naci Ay’dan İTO Seçimleri Öncesi Birlik ve Destek Çağrısı

İstanbul Yapı Müteahhitleri Birliği (İYMB) Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Naci Ay, 27 Ekim’de gerçekleştirilecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri öncesinde iş dünyasına ve sektör temsilcilerine önemli mesajlar verdi. Ay, seçimlerin yalnızca bir temsil yarışı olmadığını, İstanbul’un ekonomik geleceğini şekillendirecek önemli bir süreç olduğunu vurgulayarak tüm sektör paydaşlarını birlik ve dayanışma içerisinde hareket etmeye davet etti.

İstanbul Ticaret Odası seçimlerinin iş dünyasının geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirten Naci Ay, yapı müteahhitliği başta olmak üzere mimarlık, mühendislik, altyapı ve üstyapı sektörlerinde faaliyet gösteren tüm meslektaşlarının desteğinin güçlü bir temsil için hayati önem taşıdığını ifade etti.

Seçim çalışmalarına başladıklarını açıklayan Ay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sektörün yaşadığı sorunları ilgili tüm platformlarda dile getirmeye devam edeceklerini söyledi. Çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceklerini belirten Ay, sektör temsilcilerinin hak ve menfaatlerini kararlılıkla savunmayı sürdüreceklerini kaydetti.

İstanbul Yapı Müteahhitleri Birliği olarak birlik, istişare ve ortak akıl anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Ay, İstanbul iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceklerini belirtti. Bu kapsamda mevcut İTO Başkanı Sayın Şekib Avdagiç ve çalışma ekibiyle birlikte sektör adına üretmeye ve çözüm odaklı çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Seçim süreci boyunca sektör temsilcilerini ziyaret edecek çalışma ekiplerinin sahada olacağını belirten Naci Ay, üyelerin takdir ve tercihine saygı duyduklarını ifade ederek, kendisine verilecek desteğin sektörün İstanbul Ticaret Odası’nda daha güçlü temsil edilmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Ay, açıklamasının sonunda bugüne kadar kendisine güven ve destek veren tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, “27 Ekim’de gerçekleştirilecek İstanbul Ticaret Odası seçimlerinin İstanbul iş dünyasına ve tüm sektörlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İş dünyasında birlik ve beraberlik mesajı veren Naci Ay’ın açıklamaları, özellikle inşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren meslek kuruluşları tarafından da yakından takip edilirken, seçim sürecinin önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi bekleniyor.

Haber: Ferhat Canbey

ay 1

1x 4x

  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini