Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

MORAL TİMİ’NDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

ESENLER BELEDİYESİ MORAL TİMİ’NDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ Esenler Belediyesi’nin Moral

ESENLER BELEDİYESİ MORAL TİMİ’NDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Esenler Belediyesi’nin Moral Timi, Esenler’de yaşayan 24 yaşındaki yüzde 90 zihinsel engelli Gülfidan’a sürpriz bir doğum günü yaptı. Genç kız, ESEV hocalarının söylediği şarkılarla eğlenerek unutulmaz bir doğum günü yaşadı.

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)’nin hayata geçirdiği ESEV Moral Timi, moral ve motivasyona ihtiyacı olan çocukları eğlendirmeye, hasta ve engellileri hobileriyle buluşturmaya devam ediyor. Moral Timi, Esenler Turgut Reis Mahallesi’nde yaşayan yüzde 90 zihinsel engelli Gülfidan Gökşan’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

SEVİNCİNİ AİLESİYLE PAYLAŞTI

24 yaşına giren Gülfidan, Moral Timi’ne kapıyı açtı ve üzerinde kendi fotoğrafının olduğu pastayı görünce büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Mumları sevinçle üfleyen Gülfidan, pastasını da yine aynı sevinçle kesti. Gülfidan’ın doğum gününü kutlayan ve O’na çeşitli hediyeler veren Moral Timi, genç kızın mutluluğunu paylaştı. Gülfidan, sevincini annesi ve kendisi gibi yüzde 90 zihinsel engeli bulunan kız kardeşine sarılarak gösterdi.

ŞARKILARA DANSLARIYLA EŞLİK ETTİLER

Mumların üflenmesi, pastanın kesilmesi ve hediyelerin verilmesinin ardından Gülfidan’a ve kardeşi Kevser Naz’a bir sürpriz daha yapan ESEV hocaları, darbuka ve keman eşliğinde söyledikleri şarkılarla bu özel güne renk kattı. Şarkılara dans ederek eşlik eden kız kardeşlerin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

GÜLFİDAN’IN GÖZLERİNİN İÇİ GÜLDÜ

Gülfidan, 4 çocuklu Gökşan ailesinin en büyük çocuğu. Çocukluğunda çok sık havale geçirmesine bağlı olarak beyine giden damarlarda oluşan sıkıntı sonucunda yaşamına engelli olarak devam ediyor. Gülfidan ve evin en küçük çocuğu Kevser Naz, yüzde 90 zihinsel engelli. Hayat dolu bu iki kız kardeş, anne Sakine Gökşan’ın yardımı olmadan hareket edemiyorlar. 30 yıldır Esenler’de yaşayan ailenin lise son sınıfa giden bir kızı, Erzurum’da üniversite okuyan bir de oğlu var.

Kızlarıyla tek başına ilgilenen anne Sakine Gökşan, büyük kızının sevincine şahit olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Gülfidan hapşıran bir insan gördüğünde çok gülüyor ve mutlu oluyor. Moral Timi’nin yaptığı doğum günü sürprizi karşısında da kızımın, hapşıran birine gülmesinin dışında ilk kez bu kadar mutlu olup gözlerinin içinin güldüğünü gördüm. O mutlu olunca, biz de ailece mutlu olduk” dedi.

BAŞKAN GÖKSU GÜLFİDAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, baba Nevzat Gökşan’ı telefonla arayarak, Ankara ziyareti sebebiyle bu güzel günde ailenin yanında bulunamadığını ve Gülfidan’ın doğum gününü kutladığını söyledi. Baba Nevzat Gökşan da belediyenin bu duyarlılığından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP İstanbul’da Sahaya Çıktı İl Başkanı Yüksel’e Tokat Günleri’nde yoğun
Sıradaki Haber CHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Yüksel’e Tokat Günleri’nde Yoğun İlgi
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   

Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   İstanbul Hurda Fiyatları   Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini     İnanç Turizm Umre   Çelenk Gönder