Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

3 Bakan Koronavirüsle İlgili Bilgilendirme Yaptı

3 Bakan Koronavirüsle İlgili Bilgilendirme Yaptı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

3 Bakan Koronavirüsle İlgili Bilgilendirme Yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, Türkiye’de koronavirüsün görülmesinin ardından toplantı yaptı. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ortak basın toplantısı düzenledi.

“SORUN KÜRESEL MÜCADELEMİZ ULUSAL”

Fahrettin Koca’nın açıklamalarından satır başları:

Devlet yönetimimiz dün pozitif tanı konduğu bilgisini kamuoyuna hemen vermekte tereddüt etmemiştir. Bundan sonraki her buluşma bilgi paylaşımı dün gece ve öncesindeki süreçten farklı olmayacaktır. Koronavirüse karşı antibiyotikler etkili değildir. Tahminlerin bilgi ile karıştırıldığı bir ortamdayız. Bizim doğru bilgiyi verme sorumluluğumuz gibi sizin de doğru bilgiye yaygınlık kazandırmak sorumluluğunuz olduğuna inanıyorum. Sorun küresel mücadelemiz ulusal.”

Sorun küresel mücadelemiz ulusal. Bilimsel yöntemle ilerledik. Tanı ve izolasyon sürecini zaman kaybetmeden yaptık. Risk ciddidir bugünkü toplantımızın iki ana gündeminden biri bu oldu. Turizm ve ticaretten sorumlu bakanlarımız bugün toplantımızda bizlerle birliktelerdi.”

“KORONAVİRÜS TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR”

Bir veya birkaç vaka salgın değildir. Virüsün ülkemiz sınırlarına girdiği anlamına geliyor. Yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda yeni bir düzene sokmaktır. Koronavirüs tedbirlerimizden daha güçlü değildir”

“DIŞARIDAN DAHA AZ TURİSTİN GELMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaptığı açıklamada, “Kültürel etkinlikler ve organizasyonlarla ilgili Nisan sonrasına ertelemek gündemde. Dışarıdan daha az turistin gelmesini sağlayacağız. Bu bağlamda turizm hareketlerini cezbettirmek yerine daha az turistin gelmesini sağlamak daha sağlıklı bir çözüm olacağına karar verdik” dedi.

“FAHİŞ FİYATLARLA İLGİLİ DE HAREKETE GEÇECEĞİZ”

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da toplantı sonrası yaptığı açıklamada, maskedeki fiyat artışlarının takipte olduğunu belirterek, “Ticaretin akışının aksamaması yönünde tedbirlerimizi aldık. 2 bin 183 firma hakkında soruşturma açacağız. Son dönemde eldiven tulum gibi son dönemde fiyat artışları oldu. Bu doğrultuda önceliğimiz halkın sağlığı. Dolayısıyla fiyat önceliğini Sağlık Bakanlığı’na verdik. Firmalarımız piyasanın talebini yerine getirecek. Maskede fiyat artışı takipte… Gıda ürünlerinde de fahiş fiyatlar görüyoruz, gerekeni yapacağız. Halkımız sakin olmalı” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu Günümüzde
Sıradaki Haber YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini