Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Fikret Orman’dan Flaş Lens Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir programda bir süredir spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir programda bir süredir spor kamuoyunu meşgul eden Fenerbahçe’de kiralık olarak oynayan Hollandalı Jeremain Lens transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2016/2017 Türkiye Spor Toto Süper Liginin bitmesine bir hafta kala hem şampiyonluğunu ilan eden hem de 3. yıldızı takan Beşiktaş, şampiyonluğunu ve 3. yıldızı takmanın sevincini kutlamaya devam ediyor. Şampiyonlukta ve takımın 3. yıldızı takmasında hiç kuşkusuz en büyük başarı payı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a ait.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports’ta katıldığı bir programda takımı ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle uzun süredir Fenerbahçe’de kiralık olarak oynayan Hollandalı Jeremain Lens hakkında çıkan iddiaları doğruladı. Başkan Orman, ‘Lens için ısrarcı olmadıklarını sadece ilgilendiklerini’ söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hollandalı futbolcu Lens İle ilgili, ‘Yeni sezon için az transfer yapmak istiyoruz. Şu an ki oyuncu kadromuz belli. Taraftarımıza verdiğimiz üç transfer sözümüzün arkasındayız. Bu transferler belki iki tane stoper, diğeri de sağ kanat olabilir. Jeremain Lens çok iyi bir oyuncu. Fenerbahçe’ye gelmeden önce kendisiyle ilgilenmiştik. Geçen sezon almayı düşündük ama kendisi devre arasında ayrılma şartı istediği için biz bunu kabul etmedik ve transferi gerçekleşmedi.  Şimdi bakacağız, transferinde çok da ısrarcı değiliz. Lens’ten önce düşündüğümüz futbolcular var. Bizim için kimi almadıysak Beşiktaş kulübü için hayırlı oldu, kimi transfer ettiysek de yine hayırlı oldu. Bu Beşiktaş’ın şansıdır.

Fenerbahçe’de bu sezon kiralık olarak oynayan Hollandalı Jeremain Lens’in bonservisi İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland’de bulunuyor. Sunderland bu sezon İngiltere Premier Lig’den küme düştü.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mangala için de girişimlerinin olduğunu belirterek, ‘Talisca için de ısrarcı davranabileceklerini ve bonservisini almaya çalışacaklarını’ söyledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bazı zaferler vardır; yalnızca bir kupa kazanılmaz, bir milletin yüreğine
Sıradaki Haber FİLEDE TÜRKİYE, ZİRVEDE SULTANLAR!
   Kurumsal SEO Ajansı    Snus İstanbul    Labella Lens    fiskos sehpa    Kokteyl Masası Kiralama    youtube izlenme satın al    takipçi satın al    forma yaptırma    kamagra jel    istanbul evden eve nakliyat    KaradagdaSirket.com    Akay Yangın       www.dmsauto.com.tr    takipçi satın al    Guide of Dubai    Buy Followers    Çiçek Yolla    Bayz Tasarım    yabancı dizi izle    takipçi satın al    Snus Satın Al    Ankara Avukat    Uzun Dönemli Araç Kiralama    Balıkesir Web Tasarım    ÇTSO Seçim