Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Esenler’de ”Yaz Kitap Günleri” devam ediyor

ŞİİR SİPARİŞLE YAZILMAZ “Yaz Kitap Günleri”nde konuşan şair-yazar Demirhan Kadıoğlu,

ŞİİR SİPARİŞLE YAZILMAZ

“Yaz Kitap Günleri”nde konuşan şair-yazar Demirhan Kadıoğlu, “Şiirin zamansız olduğunu belirten “Bir makale için, yazı için belli araştırmalar yapıp siparişle yazabilirsiniz ama şiirin yeri, zamanı belli değil. Şiir siparişle yazılmaz” dedi.

Esenler Belediyesi, Eğitimevi ve  Ensar Vakfı ile birlikte, “Kitap Aşkına İstanbul” projesi kapsamında Esenler’de düzenlenen “Yaz Kitap Günleri” etkinliği devam ediyor. Esenler Dörtyol Meydanı etkinlik alanında kurulan ve yaz boyunca sürecek “Kitap Günleri”nde, bir milyon kitap, büyük indirimlerle Esenler halkı başta olmak üzere İstanbullu kitapseverlerle buluşuyor. Bu kapsamda sevilen yazarlar da, Dörtyol Meydanı’ndaki fuar alanında söyleşi gerçekleştirerek kitaplarını okurları için imzalamaya devam ediyor. Fuara önceki gün şair ve yazar Sadettin Turhan konuk oldu. Demirhan Kadıoğlu’nun sunumuyla gerçekleştirilen ve Radyo Esenler’den canlı olarak yayınlanan söyleşide Turhan, okurlarıyla edebiyat konusundaki düşüncelerini paylaştı.

HER ŞİİRİN AYRI BİR HİKÂYESİ VAR

Sadettin Turhan, yazdığı şiirlerin her birinin ayrı bir hikâyesi olduğunun altını çizdi. Karşılaştığı farklı olaylar karşısında, bir yürüyüşü esnasında ya da bir caminin avlusunda şiirler kaleme aldığını belirten Turhan, “Şiir yazayım derseniz bu iş olmaz, siparişle olmaz. Bir makale için, yazı için belli araştırmalar yapıp bunu yapabilirsiniz ama şiirde bu kesinlikle olmaz. Şiirin yeri, zamanı belli değil” ifadelerini kullandı.

TANITIM BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Marifet iltifata tabiidir diyen Turhan, “Biz gideriz, toprak oluruz ama bu eserler ilelebet bir yerde kalacaklar, birilerinin hayatına dokunacaklar. Siz ortaya bir şey çıkardıysanız, bunun mutlaka okuyucuya ulaşması kaidenizdir yani ulaştırmak için siz mücadele etmek zorundasınız. Eserlerin okuyucuya ulaşması konusunda en önemli etkenlerden birisi de kitabın tanıtımın iyi yapılması” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BELEDİYE MECLİSİ 5 EKİM’DE TOPLANIYOR Esenler Belediye Meclisi’nin Ekim ayı
Sıradaki Haber ESENLER BELEDİYE MECLİSİ 5 EKİM’DE YAPILACAK
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   Kokteyl Masası Kiralama   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   kamagra jel   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Uzun Dönemli Araç Kiralama   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder