Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Esenler’de Kayseriler iftarda buluştu

Esenler’de Kayseriler iftarda buluştu Kayserililer Şehir İftarları’nda kurulan kardeşlik sofralarında

Esenler’de Kayseriler iftarda buluştu

Kayserililer Şehir İftarları’nda kurulan kardeşlik sofralarında iftar yaptı. Hemşehrileriyle iftar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki birlik, beraberlik mesajları verdi.

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği Şehir İftarları’nda Kayserililer hep birlikte iftar yaptı. 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda gerçekleşen iftara; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte, Kayserililer kardeşlik sofralarında oruçlarını açtılar.

BUNLAR KARDEŞLİK SOFRALARI

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Şehir İftarları’nın önemine dikkat çekerek, “Esenler’de her Ramazan ayında düzenlediğimiz Şehir İftarları’nda kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Doğusundan batısına ülkemizin hemen hemen her şehrinden kardeşlerimizle birlik, beraberlik sofralarında oruçlarımızı açıyoruz ve Ramazan’ın manevi iklimini hep birlikte yaşıyoruz. Bugün bizimle kardeşlik sofralarında iftar yapan siz Kayserili kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, hemşehrileriyle Esenler’de bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun. Allah, birliğimizi daim etsin. Nice Ramazan sofralarında kardeşlikle bir araya gelelim inşallah” dedi.

RAMAZAN’IN ULVİ MUHABBETİ HER YERDE

Ramazan’ı dolu dolu yaşayan Kayserili hemşehrilerine Esenler’deki Şehir İftarı’nda kardeşliklerini yaşadıklarını hatırlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Şehrimizi, memleketimizi seviyoruz. Kayseri bir huzur şehri olduğu gibi hayırseverler şehri olarak da anılmaya başlandı. Bizim şehrimizde insanlar helalinden para kazanırlar, işlerini yaparlar sonra da hayır işlerler. Değerlerimizi de yaşatan bir şehir Kayseri. Ramazan’da sokaklar, caddeler oruç tutuyor ve akşam da Ramazan’ın o ulvi muhabbetini her yerde görüyorsunuz. Rabbim bizi bu güzelliklerden ayırmasın” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BELEDİYE MECLİSİ 5 EKİM’DE TOPLANIYOR Esenler Belediye Meclisi’nin Ekim ayı
Sıradaki Haber ESENLER BELEDİYE MECLİSİ 5 EKİM’DE YAPILACAK
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   Kokteyl Masası Kiralama   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   kamagra jel   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Uzun Dönemli Araç Kiralama   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder