Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

ESENLER’DE GENÇLİK KOŞUSU DÜZENLENDİ

ESENLER’DE GENÇLİK KOŞUSU NEFES KESTİ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik

ESENLER’DE GENÇLİK KOŞUSU NEFES KESTİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “Gençlik Koşusu”, renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu.  İpi göğüsleyen gençler ödüllerini, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun elinden aldı.

Esenler Belediyesi tarafından organize ettiği koşuda gençler, hem bayram coşkusunu yaşadı hem de kıyasıya yarıştı. Sporcuların ve her yaştan vatandaşın katıldığı yaklaşık bin kişilik koşu, Esenler Dörtyol Meydanı’ndan başlayarak 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde sona erdi. Koşunun startı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş tarafından birlikte verildi.

6

GÖKSU GENÇLERE MEYDAN OKUDU

Yarış öncesinde gençlere meydan okuyan Başkan Göksu, “Yarın, Türkiye için çok özel ve anlamlı bir gün. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Bu bayram, gençlerimize armağan edildi. Gençlerin ,Türkiye Yüzyılı’nda verdikleri emek ve gayretin her adımda hissedileceği bir gün. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Hazır mısınız? Beraber koşacağız, ama bakalım kim kazanacak?” ifadelerini kullandı.

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ise yarış öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“19 Mayıs’ın arifesindeyiz. Bugünü bu anlamlı etkinlikle daha da güzelleştirmek istedik. 19 Mayıs, milli mücadelenin ilk adımı, istiklal ve istikbalimizin temelidir. Elbette geçmişimizi anacağız ama en az onun kadar önemli olan, geleceğimizi inşa etmektir. Bu konuda en büyük güvencemiz siz gençlersiniz. Geçen yıla göre kalabalığın artmış olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Hepinize başarılar diliyorum, bayramınızı kutluyorum.”

“BENİM İÇİN HARİKA BİR ANTRENMAN OLDU”

Koşu sonrası duygularını paylaşan milli sporcu Abdullah Tuğluk, yarışmanın kendisi için önemli bir antrenman niteliğinde olduğunu belirterek, “Milli sporcuyum, atletizm branşı ile ilgileniyorum. Esenler Gençlik Koşusu’nu kazandım. Haftaya Belçika’da düzenlenecek 3 bin metre engelli yarışına katılacağım. Bu yarış benim için güzel bir hazırlık oldu. Kazandığım için mutluyum. Hava yağışlıydı ancak organizasyon gerçekten muhteşemdi” dedi.

Kadınlar kategorisinde birinci olan Tuğba Yenigün ise ilk kez katıldığı yarışta şampiyonluk elde etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Ben ilk defa katılıyorum. Atmosfer gerçekten çok güzeldi. Esenler Belediyesi’ne bu anlamlı etkinliği düzenlediği için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Koşunun sonunda dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çiçek takdim edildi.
Ayrıca birincilere 15 bin TL, ikincilere 10 bin TL, üçüncülere ise 7 bin 500 TL ödül verildi.

gençlik koşusu 2

Dereceye girenler şöyle:

Kadınlar 

  1. Tuğba Yenigün – 13.31.72
  2. Özlem Kaya Alici – 13.57.38
  3. Damla Çelik –  14.34.38

Erkekler

  1. Abdullah Tuğluk – 12:13.
  2. Nuri Muhammet Ali – 12:28
  3. Rıdvan Narin – 12:34
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   kamagra jel   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder