Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

ESENLER HAİNLERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

ESENLER HAİNLERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR 15 Temmuz ihanetinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün

ESENLER HAİNLERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

15 Temmuz ihanetinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün işgal girişimi ve Esenler Birlik Köprüsü’nde Esenlerli 5 vatandaşın şehit olduğu olaylara ilişkin davayı takip eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Hem şehitlerimizin hem de gazilerimizin hakları için bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, şehit aileleri ve gazilerle birlikte FETÖ üyesi hainlerin yargılandığı davaları takip etmeye devam ediyor. Başkan Göksu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün işgal girişimi ile Esenler Birlik Köprüsü’ndeki olaylarda Ahmet Kocabay, Hüseyin Kısa, M. Şefik Şefkatlioğlu, Muhammet Aksu ve Türkmen Tekin’i n şehit olmasıyla ilgili davanın takipçisi oldu.

23’Ü TUTUKLU 67 SANIK YARGILANIYOR

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava kapsamında aralarında tankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı’nın da bulunduğu 23’ü tutuklu 67 sanığın yargılanmasına devam edildi. Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki binada yer alan büyük salonda yapılan duruşmaya, 23 tutuklu sanık katıldı.

DAVALARIN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Başkan Göksu, sanık savunmalarının alındığı duruşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sanıkların savunmalarını ve duruşmadaki tavırlarını tiyatroya benzeten Başkan Göksu, “Bugünkü dava, Esenler açısından farklı bir anlam taşıyor. Esenlerli 5 kardeşimizin şehit olduğu davada sanıkları dinlerken adeta bir tiyatro izledik. Ama insanın yüzü kalbinin aynasıdır. Gözlerine baktığınızda şehitlerimizin katilleri olduklarını yüzlerinden okuyorsunuz. Bizler, hem şehitlerimizin, hem de gazilerimizin hakları için bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız. Esenler, siyasi partileriyle, esnafıyla, her kesimiyle bu davaların takipçisi olacaktır” dedi.

 ESENLER SİLİVRİ’DE NÖBETE DEVAM EDİYOR

Duruşmayı şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Esenlerli vatandaşlar da takip etti. Vatandaşlar ellerinde “Esenler’in şehitleri kabusunuz olacak”, “Esenler Silivri’de nöbete devam ediyor” ve “Esenler hainliğinizi unutmadı unutturmayacak” dövizleri taşıdılar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu Günümüzde
Sıradaki Haber YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini