Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, Malezya’ya rol model oldu

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, Malezya’ya rol model oldu Malezya Uluslararası

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, Malezya’ya rol model oldu

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi akademisyenleri, ülkelerinde yapılacak Engelliler Merkezi için Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nı örnek aldı. Öğretim üyeleri, Engelliler Sarayı’ndabir hafta boyunca engellilerle zaman geçirip spordan sanata kadar eğitimleriyle ilgili bilgi aldı. Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi’nda görevli Dr. Latifa Bibi BintiMusafarHameed, “Çok güzel bir yer. Hayran kaldım. Eğer mümkünolsa ben de burada hizmet etmek isterdim” dedi.

Engellilere yönelik hizmetleri ve başarılarıyla dünyaya adını duyuran Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, Malezya’dan gelen akademisyenleri ağırladı. Farklı üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinden oluşan 8 kişilik grup, bir hafta boyunca engellilerin eğitim ve çalışmalarını yakından takip etti.

Kursiyerlerle birlikte atölyelerde derslere giren Malezyalı eğitimciler hem öğretmenleri hem de engelli öğrencileri yerinde izledi. Ziyaretçiler, zihinselden bedensel engelliye kadar bütün engelli gruplarının hayatını kolaylaştıran eğitim modellerine hayran kaldı. Burada engellilerin Kuran-ı Kerim okuması ve namaz kılması da uygulamalı olarak anlatıldı. Engelliler Sarayı yetkilileri, aralarında profesörlerin de bulunduğu gruba rehabilitasyon hizmetleri hakkında da bilgi verdi tecrübelerini paylaştı.

“Eğer mümkün olsa ben de burada hizmet etmek isterdim”

Malezya’da bir Engelliler Merkezi inşa etmeyi düşündüklerini söyleyen Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Ekonomi Direktörü Dr. Latifa Bibi BintiMusafarHameed, “Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nı çok beğendik. Engellilerin çok önemsendiğini ve onlara değer verildiğini gördük. Çok güzel bir yer. Hayran kaldım. Eğer mümkün olsa ben de burada hizmet etmek isterdim. Biz de kendi ülkemizde buranın benzeri bir engelliler merkezi yapmak istiyoruz. Hem yapısı hem işletmesiyle örnek bir tesis. Teknik konularda ve eğitim modelleriyle ilgili bilgi aldık. Desteklerinden dolayı başta Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı olmak üzere bütün çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   

Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   İstanbul Hurda Fiyatları   Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini     İnanç Turizm Umre   Çelenk Gönder