Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Anneler görme engelli çocukları için kitap seslendirdi

Anneler görme engelli çocukları için kitap seslendirdi Görme engelli çocuklar

Anneler görme engelli çocukları için kitap seslendirdi

Görme engelli çocuklar için başlatılan “Annem benim için okuyor” projesi kapsamında ses kayıt stüdyosuna giren anneler görme engelli çocukları için kitap okudu. Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda başlatılan projede çocukların sevdiği türde şiir, roman, hikaye, akademik metinler seslendirildi.

Görme engelli çocukların eşit olarak toplumsal hayata katılabilmeleri amacıyla Bağcılar Belediyesi tarafından örnek bir uygulama başlatıldı. Hayata geçirilen “Annem benim için okuyor” projesi kapsamında görme engelli çocukların anneleri Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’ndaki ses kayıt stüdyosuna girdi.

Mikrofon başına geçen anneler, çocuklarının sevdiği türde şiir, roman, hikaye, akademik metinler seslendirdi. Başta anneler olmak üzere herkesi görme engelli çocuklar için kitap seslendirmeye davet eden Saime Çiloğlu Aktan, “13 yaşında doğuştan görme engelli oğlum Kerem için buradayım. Buraya gelmemizin nedeni Kerem ve onun gibi görme engelli çocuklar için kitap okumak. Kitap dinleyerek de kitap okuma alışkanlığı ediniyorlar. Kerem sesli kitap okumayı çok seviyor. Sesli kitap, hepimizin hayatını kolaylaştırıyor. O kitap dinlerken biz de gündelik işlerimizi yapabiliyoruz. Çok güzel bir proje. Evde oturup ne yapabilirim diye düşünen anneleri de buraya bekliyoruz. Bütün ailelere tavsiye ediyorum” dedi.

“Çocuklarımız için ufak da olsa bir şeyler yapabilmek mutluluk veriyor”

8 yaşındaki görme engelli Yağmur’un annesi Funda Karabulut ise “Kitap okuyarak farkındalık oluşturmaya geldik. Görme engelli olup da okumayan çok çocuk var. Özellikle onlar için düşünülmüş çok güzel bir etkinlik. Çocuklarımız için ufak da olsa bir şeyler yapabilmek mutluluk veriyor” şeklinde konuştu.

  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   kamagra jel   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   Premium Transfer