Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

ANAYOL PARTİSİ, MEDYA STRATEJİSİNİ DENEYİMLİ GAZETECİ CEBRAİL MUNGAN’A EMANET ETTİ!

ANAYOL PARTİSİ, MEDYA STRATEJİSİNİ CEBRAİL MUNGAN’A EMANET ETTİ! Basından Sorumlu

ANAYOL PARTİSİ, MEDYA STRATEJİSİNİ CEBRAİL MUNGAN’A EMANET ETTİ!

Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Cebrail Mungan: “Yeni Türkiye’nin yeni sesini, en güçlü şekilde duyuracağız” dedi.

Merkez sağın yükselen yıldızı Anayol Partisi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak seçim sath-ı mailine girerken, medya ve kamuoyuyla iletişim stratejisini yönetmek üzere basın dünyasının deneyimli ismi, gazeteci ve televizyon yapımcısı Cebrail Mungan’ı kadrosuna kattı. Partinin Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Mungan, Anayol Partisi’nin vizyonunu halka ulaştırma konusundaki en önemli figürlerden biri olacak.

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Başkan Vekili görevini de yürüten Cebrail Mungan’ın bu göreve getirilmesi, partinin kamuoyu ile iletişiminde ne kadar iddialı bir yol izleyeceğinin en güçlü göstergesi olarak yorumlandı. Siyaset uzmanları, güçlü bir medya stratejisinin ve deneyimli bir ismin seçim sürecindeki belirleyici rolüne dikkat çekiyor.

Mungan: “Söz Milletin, Ses Bizim Olacak”

Atama sonrası bir açıklama yapan Cebrail Mungan, Anayol Partisi’nin Türkiye için yeni bir soluk, yeni bir umut olduğunu vurguladı. Mungan, “Anayol Partisi, halkın beklentilerine cevap verecek, ekonomiden teknolojiye, hukuktan toplumsal uzlaşıya kadar her alanda güçlü reformlar vaat eden bir harekettir. Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevim, bu güçlü vizyonu, tarafsız, şeffaf ve en etkili iletişim araçlarıyla aziz milletimize en doğru şekilde ulaştırmaktır. Yeni Türkiye’nin yeni sesini, Türkiye’nin her köşesine, her evine, her insanına en güçlü şekilde duyuracağız. Medya ile sağlıklı, açık ve karşılıklı saygıya dayalı bir ilişki yürüterek, halkımızın doğru bilgiye ulaşma hakkını savunacağız,” dedi.

Cebrail Mungan Kimdir? 

7 Mayıs 1971’de Malatya’da doğan Mungan, eğitimci kökenli bir gazeteci ve yapımcıdır. Medya kariyerine TRT’de başlayan Mungan, TGRT, Kanal D, Star TV gibi Türkiye’nin en büyük televizyon kanallarında muhabir, editör, yapımcı ve yönetmen olarak görev yaptı. Kendi kurduğu yapım şirketiyle 50’den fazla programın altına imza attı. Türkiye Engelliler Vakfı onursal üyesi ve Radyo Televizyon Gazeteciler Derneği onur ödülü sahibi olan Mungan’ın “Toprağın Yağmuru Beklediği Yerdeyim” adında bir şiir kitabı da bulunmaktadır.

(Haber: Ferhat Canbey)

1x 2x 3x 4x 5x 6x

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) tarafından hayata geçirilen ESEV Moral
Sıradaki Haber ”MORAL TİMİ” ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
   Kurumsal SEO Ajansı    Snus İstanbul    Labella Lens    fiskos sehpa    Kokteyl Masası Kiralama    youtube izlenme satın al    takipçi satın al    forma yaptırma    kamagra jel    istanbul evden eve nakliyat    KaradagdaSirket.com    Akay Yangın       www.dmsauto.com.tr    takipçi satın al    Guide of Dubai    Buy Followers    Çiçek Yolla    Bayz Tasarım    yabancı dizi izle    takipçi satın al    Snus Satın Al    Ankara Avukat    Uzun Dönemli Araç Kiralama    Balıkesir Web Tasarım    ÇTSO Seçim       Eksper Raporu Sorgulama