Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Adıyamanlı Gazeteciler Muhabbet Akşamı’nda Bir Araya Geldiler

İstanbul’daki Adıyamanlı Gazeteciler Muhabbet Akşamında Buluştu Fatih Belediyesi Başkan Danışmanı

İstanbul’daki Adıyamanlı Gazeteciler Muhabbet Akşamında Buluştu

Fatih Belediyesi Başkan Danışmanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı’nın öncülüğünde, İstanbul’da farklı medya kuruluşlarında görev yapan Adıyamanlı gazeteciler “Muhabbet Akşamı” programında bir araya geldi.

“Gazeteci Dostlarla Muhabbet Akşamı’nda Buluşuyoruz” sloganıyla düzenlenen program, Bağcılar Göztepe’de bulunan Adıyamanlılar Vakfı’nda gerçekleştirildi. Organizasyon, İstanbul’daki Adıyamanlı gazetecilerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla düzenlendi.

Samimi bir atmosferde geçen gecede konuklara Adıyaman çiğköftesi, tatlı ve Adıyaman hitabı ikram edildi. Her kesimden ve her düşünceden Adıyamanlının bir araya geldiği Muhabbet Akşamı’nda, uzun zamandır birbirini görmeyen dostlar hasret giderdi.

Programın ev sahipliğini üstlenen Fatih Belediyesi Başkan Danışmanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı, Muhabbet Akşamlarının amacına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Muhabbet akşamlarımız 3 ‘T’ üzerine kurulu: Tanımak, tanışmak ve tanıştırmak. Uzun bir süredir bu buluşmaları gerçekleştirememiştik. Dostlarımızdan yoğun bir talep gelince yeniden bir araya gelmeye başladık. Amacımız İstanbul’daki Adıyamanlı gazeteci dostlarımızı aynı sofrada buluşturmak.”

Programa; Adıyaman Eski Milletvekili Mahmut Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Eski Başkanı Ömer Özkartal, Av. Mehmet Baykurt başta olmak üzere çok sayıda STK başkanı, iş insanı, avukat, doktor, akademisyen, yazar ve gazeteci katıldı. Katılımcı sayısının yüzün üzerinde olduğu program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekti.

Uzun bir aradan sonra bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Mahmut Göksu ve Ömer Özkartal ise şu ifadeleri kullandı:

“Acımızı ve sevincimizi paylaştığımız, uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla bir araya geldik. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Abdurrahman Fidancı’ya teşekkür ediyoruz.”

Muhabbet Akşamı, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

Haber FERHAT CANBEY / İSTANBUL

1x 2x 3x 4x 5x 6x 7x 8x 9x

  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini