Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Çağırıcı’dan “Öğrencilere ücretsiz havuz müjdesi’’

“Öğrencilere ücretsiz havuz müjdesi’’ Okulların açılmasıyla birlikte Bağcılar’da kapalı yüzme

“Öğrencilere ücretsiz havuz müjdesi’’

Okulların açılmasıyla birlikte Bağcılar’da kapalı yüzme havuzlarında ücretsiz öğrenci seansları da başladı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “çocuklarımızın okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için fırsat ve imkanlar sunuyoruz. İnşallah 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında 6 bin öğrencimize ücretsiz yüzme eğitimi vereceğiz” dedi.

Bağcılar’da 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte öğrenciler arasında Kapalı Yüzme Havuzu heyecanı başladı. Yaz tatilini Bağcılar’da hizmete sunulan projelere katılarak değerlendiren öğrenciler, okul döneminde de boş vakitlerini değerlendirme imkanı buluyor. Öğrenciler, ücretsiz faydalandıkları kapalı yüzme havuzlarında beden eğitimi derslerini yapıyorve yüzme öğreniyor.

Bağcılar Belediyesi’nin Barbaros, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Yüzyıl, Demirkapı, 15 Temmuz, Göztepe ve Yıldıztepe Mahallelerinde bulunan 8 kapalı yüzme havuzu ilçe sakinlerinin ikinci adresi olmasının yanı sıra öğrencilere de hizmet veriyor. Okulların açılmasıyla birlikte havuzlarda öğrencilere yönelik ücretsiz seanslar da başladı.  6-13 yaş aralığındaki öğrencilerin katılacağı kurslar, 09:00- 16:00 saatleri arasında yapılacak. Haziran ayına kadar sürecek olan eğitimler 15’er öğrenciden oluşan gruplar halinde gerçekleştirilecek. 09 Eylül tarihinde başlayan kayıtlar 20 Eylül tarihine kadar devam edecek.

BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNİ HAVUZLARDA YAPIYORLAR

Bağcılar’da çocuklar ve gençler için örnek hizmetler sunduklarını belirten Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ‘’Kapalı Yüzme Havuzlarımızda onlara ücretsiz hizmet sunuyoruz. Yüzme öğreniyorlar, beden eğitimi derslerini yapıyorlar. İnşallah, 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde 6.000 öğrencimize yüzmeyi öğreteceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu Günümüzde
Sıradaki Haber YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini