Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

Çağırıcı miniklerin heyecanına ortak oldu

Çağırıcı miniklerin heyecanına ortak oldu Merkür gezegeninin dünya ile güneş

TRHÇağırıcı miniklerin heyecanına ortak oldu

Merkür gezegeninin dünya ile güneş arasından geçişi Bağcılar’da özel bir teleskopla izlendi. Bu tarihi anı görebilmek için Bağcılar Mahmutbey Bilgi Evi önünde kuyruk oluşturan minikleri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yalnız bırakmadı.

Merkür gezegeni Güneş sistemine en yakın gezegendir. Merkür gezegeninin dünya ile güneş arasında geçişi yaklaşık 10 yılda bir görülen olaydır. Bağcılarlı minikler bu tarihi anı büyük bir heyecanla izlediler. Bağcılar’daki Mahmutbey Bilgi Evi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi Gözlem Evi’ndeki özel filtreli teleskopla bu tarihi anı minikler doyasıya yaşadılar.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve beraberindeki minikler Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Bilgi Evi’nde düzenlenen programa katıldılar. Burada sunum yapan Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencisi Ceyda Senem Yiğit, Merkür ile ilgili bilgi verdi. Çağırıcı ve minikler Merkür hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bu tarihi anı özel teleskoplarla canlı olarak yaşamış oldular. Çağırıcı, öğrencilerin uzaya ilgi duymalarından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

 

  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini