Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

SULTANGAZİ MALATYALILAR DERNEĞİ’NDE GÜVEN TAZELENDİ

SULTANGAZİ MALATYALILAR DERNEĞİ’NDE GÜVEN TAZELENDİ Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve

SULTANGAZİ MALATYALILAR DERNEĞİ’NDE GÜVEN TAZELENDİ

Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin 3. Olağan Kongresi yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Hadi Dursun yeniden Başkan seçilerek güven tazeledi.

Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin 3. Olağan Kongresi, Sultangazi Belediyesi Habibler Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla yapıldı. Kongrenin sunuculuğunu Radyo ve TV programcısı Ali Biricik üstlendi.

Tek listeyle gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Hadi Dursun, üyelerin tam desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan Hadi Dursun, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, kendisine destek veren tüm üyelere ve katılımcılara teşekkür etti.

Kongrede bir konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yeniden başkan seçilen Hadi Dursun’u tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Dursun, Malatyalı hemşehrilerle her zaman dayanışma içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Olağan Kongreye;

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Başkanı Fatih Barman, Pütürge Federasyonu Başkanı Ramazan Paşahan, Pütürge İş Adamları Derneği Başkanı Osman Dursun, Küçükçekmece Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Karakaş, Eyüpsultan Malatyalılar Derneği Başkanı Abdullah Öznasılsın, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sami Mendi, MASTÖB Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karakuş, Pütürge Örmeli Derneği Başkanı Hüseyin Memiş ve çok sayıda Malatyalı vatandaş katıldı.

Kongre sonrası düzenlenen programda Malatyalı sanatçılar Emin Karatoprak, İbrahim Güven ve Mesut Kaplan, seslendirdikleri Malatya türküleriyle geceye renk kattı. Katılımcılar, geç saatlere kadar süren programda gönüllerince eğlendi.

Sultangazi Malatyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin 3. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı, coşkulu bir atmosferde tamamlandı.

HABER: FERHAT CANBEY

1x 2x 3x 4x 5x 6x

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) tarafından hayata geçirilen ESEV Moral
Sıradaki Haber ”MORAL TİMİ” ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
   Kurumsal SEO Ajansı    Snus İstanbul    Labella Lens    fiskos sehpa    Kokteyl Masası Kiralama    youtube izlenme satın al    takipçi satın al    forma yaptırma    kamagra jel    istanbul evden eve nakliyat    KaradagdaSirket.com    Akay Yangın       www.dmsauto.com.tr    takipçi satın al    Guide of Dubai    Buy Followers    Çiçek Yolla    Bayz Tasarım    yabancı dizi izle    takipçi satın al    Snus Satın Al    Ankara Avukat    Uzun Dönemli Araç Kiralama    Balıkesir Web Tasarım    ÇTSO Seçim       Eksper Raporu Sorgulama