Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

ESENLER BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ESENLER BELEDİYE MECLİSİ’NİN NİSAN AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Esenler Belediye Meclisi’nin

ESENLER BELEDİYE MECLİSİ’NİN NİSAN AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Esenler Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısının ilk oturumu Başkan M.Tevfik Göksu’nun katılımıyla gerçekleşti. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda açılış konuşmasını Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu yaptı. 

Başkan Göksu’nun ifadeleri şu şekildedir:

”Esenler’de hayata dair ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Rutin belediyecilik anlamında yapılması gereken tüm çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizin talihini ve tarihini değiştiren projelere imza attık. Türkiye’de şehirlerle yarışabilen, şehirlerin hayata geçirebildiği projeleri yapabilen bir ilçe olduk. “Dahası da var” diyerek çıktığımız yeni dönemdeki hizmet yolculuğumuza başlamış bulunuyoruz. Yeni otoparklar, yeni sosyal tesisler, yeni yaşam alanları, okullar, teknoparklar yaparak Esenlerli kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda adından söz ettirecek projelere imza atacağız inşallah.

Esenler’de kim evini dönüştürmek istiyorsa katkı sunacağız ve o vatandaşımızın yanında olacağız. Hiç kimsenin ilçemizdeki kentsel dönüşüme dava açmasına bakmayacağız, engellemesine izin vermeyeceğiz. Biz Esenler’de kentsel dönüşümü yapmaya devam edeceğiz! Türkiye’nin kentsel dönüşümle yapılan en büyük millet bahçesini bu dönemde hayata geçireceğiz. Bu dönem Esenler’imizin mekansal olarak ferahlama dönemi olacak. 2026 yılı sonuna kadar Esenler’de 630 bin m2 alan boşaltacağız. Böylelikle ilçemiz ferahlayacak, açılan bu alanlara yeni otoparklar, okullar, parklar, sosyal tesisler ve yeni yaşam alanları kazandıracağız.

Bugüne kadar Esenlerliler neyi istiyorsa yaparak geldik, bundan sonra da Esenlerliler neyi istiyorsa onu yaparak çalışmaya devam edeceğiz. Yeni seçilen meclis üyelerimizle birlikte bugün ilk toplantımızı yaptık, Esenler Belediyemizin 2023 yılı faaliyet raporunu görüştük ve yeni yol haritamızı meclis üyelerimizle paylaştık. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte meclis üyelerimizle birlikte alacağımız tüm kararlarımızın Esenler’imize ve İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyorum.”

göksu 2

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu Günümüzde
Sıradaki Haber YouTube MP3 İndir: Müzik Arşivinizi Genişletmenin En Pratik Yolu
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder   İstanbul Hurda Fiyatları   

Premium Transfer   Maltepe Sağlık Kabini