Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
otelkilidi.jpg
labella lens

ESENLERLİ KADINLAR SAĞLIK ELÇİSİ OLDU

ESENLERLİ KADINLAR SAĞLIK ELÇİSİ OLDU Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla yürütülen “Evimizin

ESENLERLİ KADINLAR SAĞLIK ELÇİSİ OLDU

Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla yürütülen “Evimizin Sağlık Elçileri” projesi kapsamında Esenlerli kadınlara yönelik eğitim programı düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı desteğiyle, Sanofi Pasteur’un Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) işbirliğiyle başlattığı “Evimizin Sağlık Elçileri” projesi kapsamında Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde eğitim programı düzenlendi. ‘Öğren, Bilinçlen, Çevreni Bilgilendir’ sloganıyla Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen proje ile önlenebilir hastalıklara karşı dikkatini çekmek ve bu alanda farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun da katıldığı ve moderatörlüğünü Gazeteci Balçiçek İlter’in yaptığı programda, Prof. Dr. Cihan Uras, Doç. Dr. Aytuğ Altundağ ve Dr. Özlem Cankurtaran,  her evde bir sağlık elçisi olması için Esenlerli annelere aile sağlığı hakkında bilgiler vererek, özellikle kış aylarında hastalıklardan korunma konusunda açıklamalarda bulundular.

GÖKSU: SAĞLIKLA İLGİLİ ADIMLARI DESTEKLİYORUZ

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, sağlık konusunda uzmanların görüşlerini dikkate almak gerektiğini belirterek, “Esenler İstanbul’un kilometrekareye en fazla insan düşen ilçesi. Ve bu yoğunluğun içerisinde İstanbul’da suçun en az olduğu, diyaloğun en fazla olduğu, hemşehriliğin, dostluğun, komşuluğun en yaygın olduğu, dahası insanî ilişkiler anlamında büyük güzelliklere ev sahipliği yapan bir şehir. İstedik ki, bu şehirde, sağlık da en güzel olsun. Bu çerçevede kadınlarımızın evlerinde birer sağlık elçisi olmaları hepimiz açısından çok önemli. Biz belediye olarak hizmetler üretirken, şehrin şu iki sosyal dokusuna çok önem veririz, kadınlar ve çocuklar. Çünkü şunu çok iyi biliriz ki, eğer bir toplumda kadın tebessüm eder hale gelir ve bilinç düzeyi yükselirse, o eve doktor da az girer ilaç da. Bir taraftan da eğer çocuklarımızı tebessüm ettirebilirsek, şehir tebessüm eder. Sağlıkla ilgili atılan adımları son derece önemli bulduğumuzu ifade etmeliyim. Bu açıdan düzenlenen bu programa öncülük eden Sağlık Bakanlığımıza ve ÇABA Derneğimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Programda kadınlar, sağlık konusunda akıllarına takılan sorulara alanında uzman isimlerden cevaplar aldılar. Programa, ünlü sanatçı Mustafa Sandal da katılarak sağlık konusundaki tecrübelerini paylaştı.

Programda, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katılımcılara, Fuzûli’nin Su Kasidesinin yanı sıra, Aheng-i Hümayûn isimli albümü hediye etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BELEDİYE MECLİSİ 5 EKİM’DE TOPLANIYOR Esenler Belediye Meclisi’nin Ekim ayı
Sıradaki Haber ESENLER BELEDİYE MECLİSİ 5 EKİM’DE YAPILACAK
  Kurumsal SEO Ajansı   Labella Lens   fiskos sehpa   Kokteyl Masası Kiralama   youtube izlenme satın al   takipçi satın al   forma yaptırma   kamagra jel   istanbul evden eve nakliyat   KaradagdaSirket.com   Akay Yangın   Rize Avukat   www.dmsauto.com.tr   takipçi satın al   Guide of Dubai   Buy Followers   Bayz Tasarım   yabancı dizi izle   takipçi satın al   Snus Satın Al   Ankara Avukat   Uzun Dönemli Araç Kiralama   Balıkesir Web Tasarım   ÇTSO Seçim   Eksper Raporu Sorgulama   Çelenk Gönder