Avrupa gündemini sarsan ve tüm dünyada şok etkisi yaratan haber Katalan basınından geldi. Lionel Messi’in Ocak transfer döneminde Barcelona’dan ayrılacağı kuvvetli ihtimal görülüyor.

Dün gece oynanan Barcelona-Juventus Şampiyonlar Ligi maçına yedek kulübesinde başlayan ve 2. yarıda 56. dakika da oyuna girmesi dünya basınının da dikkatini çekti. Yedek kulübesinde oturan Messi’nin bu duruma alışık olmadığı, keyifsiz hali ve kimseyle konuşmaması dikkatlerden kaçmadı.  Messi’nin Barcelona ile henüz sözleşme imzalamaması, birkaç gün önce kulübüne takımdan ayrılmak istediğini yönetime resmen bildirmesi bu iddiaları daha da güçlendirdi.

Katalan basını Messi’nin gece boyu hocası Ernesto Valverde ile tek kelime konuşmadığını da iddia etti. Juventus maçına yedek başlayan Messi’nin hocasıyla sorunları olduğu ve bu durumdan hiç memnun olmadığı konuşuluyor. Messi’nin dün gece Juventus maçına yedek soyunması dünya basınına da haber oldu

Yıldız oyuncu Lionel Messi’nin Barcelona’dan ayrılmak istemesine sebep olarak, Katalunya’da yaşanan siyasi gelişmeleri gösterdiği iddia edildi. Barcelona’dan ayrılmayı aklına koyan Messi, İngiliz devi Manchester City’e transfer olacağı iddia ediliyor.

Ocak ayı transfer döneminde nasıl gelişmelerin olacağı merakla beklenirken Lionel Messi’nin Barcelona’dan ayrılıp Manchester City’e tranfer olacağı haberleri sıcaklığı korumaya devam ediyor.