Sıcak geçen günlerin ardından sonbaharın etkisini göstermesiyle birlikte yurdumuzun birçok bölgesinde sağanak yağışlar görülecek. Marmara başta olmak üzere yurdumuzun büyük bölümünde yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar görülecek. Doğu Anadolu’da buzlanma, don ve kar yağışı bekleniyor.

Batı bölgelerimizde sıcaklıklar azalmaya başlıyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre 3 ile 7 derecelik düşüşler bekleniyor. İstanbul’da bugün ve yarın aralıklı sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Cumartesi günü çok bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar azalmaya devam edecek.

Meteoroloji’nin internet sitesinden alınan hava tahmin haritasında göre, 14 Kasım Pazartesi günü, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan’da kar yağışı bekleniyor. Buzlanma ve don olayları gözlenecek.

Doğu illerimizde başlayacak kar yağışları daha sonraki günlerde havaların daha da soğumasıyla birlikte diğer illerimize sıçraması bekleniyor. Meteoroloji kar yağışıyla ilgili 14 Kasım’a dikkat çekerken daha sonraki günlerde havaların nasıl bir seyir halinde olacağını yeni bir son dakika uyarısıyla bilgilendirecek.