İstanbul Beyoğlu Gümüşsuyu Ülker Sokak’ta bir apartmanın giriş katındaki dairenin banyosunda bir polis memuru ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekipler gönderildi. Ölü olarak bulunan polis memurunun neden öldüğü üzerine henüz net bir açıklama gelmedi. Cinayet mi, intihar mı neden öldüğü ile ilgili bir açıklama yapılmazken olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Olay, bu sabah saat 08.30 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu Ülker Sokak üzerindeki bir binanın ikinci katında meydana geldi. Polis memurunun isminin Murat Esin (30) olduğu öğrenildi. İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenilen polis memurunun işe gitmemesi üzerine merak eden arkadaşları tarafından polise haber verildi. Eve gelen polisler kapıyı kırdıklarında Murat Esin’in evin banyosunda hareketsiz bir şekilde yattığını gördüler. Polis memurun arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis memurunun üzerinde yaptığı tetkikler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen inceleme ekipleri ise polis memurunun vücudunda inceleme yaptı. Genç polisin kesin ölüm nedeni otopsi sonrası yapılan inceleme sonrasında netlik kazanacak.

Polis memurunun üzerinde kesici alet, darp, yaralanma görülmemesi sonucu kalp krizi ile öldüğü şüphesi üzerinde duruluyor.